remedial therapie Homepage Remikids Contactgegevens RemiKids
 

Over Monique Michorius

Monique mMchoriusVan oorsprong ben ik leerkracht en heb ik ruim 20 jaar ervaring in het reguliere en Montessori-onderwijs. Hierna heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om me verder te bekwamen in het begeleiden van leerlingen en ouders bij het leer- en ontwikkelingsproces van hun kinderen. Mijn passie ligt dan ook bij het helpen en begeleiden zodat ouders en kinderen weer in balans komen.

“Het is telkens weer een uitdaging om te zoeken naar de meest geschikte begeleiding voor een leerling. Om dan te zien hoe zo’n kind opbloeit, soms maar met een paar sessies, dat is geweldig.”

T: 06 46 26 07 94
E: info [at] remikids.nl

 

Over Annika Bos

Annika Bos Mijn naam is Annika Bos. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Remikids. Nadat ik mijn opleiding orthopedagogiek in 2005 had afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik aan het werk gegaan als groepsleidster en coƶrdinator van een buitenschoolse opvang. Puur om ervaring op te doen in het werken met kinderen. En merkte dat in dit werken met kinderen echt mijn hart ligt. Daarom heb ik toen besloten nog een post-hbo opleiding remedial teaching te gaan doen om zo nog meer mijn kennis te kunnen combineren met de praktijk. In eerste instantie ben ik twee dagen in de week aan de slag gegaan bij Remikids maar sinds september 2015 werk ik hier volledig. Na schooltijd verzorg ik de huiswerkbegeleiding. Ik probeer een veilig en vertrouwd klimaat te creƫren waarin ik hoop dat leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen. Positieve stimulans is daarbij mijn uitgangspunt. Naast de huiswerkbegeleiding geef ik ook individuele begeleiding. Zowel aan basisschoolleerlingen als middelbare scholieren. Van MaxX tot VWO, waardoor het voor mij een ontzettend leuke en uitdagende baan is waarbij ik geniet om met deze doelgroep te mogen werken, die me altijd weer uitdaagt te zoeken naar een ingang en een passende manier om de leerling te motiveren alles er uit te halen wat er in zit.

“Remikids sprak mij direct aan gezien het feit dat er uit gegaan wordt van de positieve kanten van een kind en van daaruit gezocht wordt naar de juiste behandelmethode. Dit past precies bij mijn manier van werken.”

T: 06 14 38 49 12
E: annika_bos [at] hotmail.com

 

Over Marjolein Purmer

Marjolein PurmerMijn naam is Marjolein Purmer en ik werk sinds september 2017 bij Remikids. Na mijn studie Maatschappelijk werk en Dienstverlening ben ik als begeleider gaan werken in de gehandicaptensector. Dit heb ik ruim 14 jaar gedaan. In 2013 heb ik mijn Master Pedagogiek afgerond en dit jaar ben ik gestart met een opleiding tot Kindercoach.

“Bij Remikids geef ik zowel huiswerkbegeleiding als individuele begeleiding. Ik vind het een mooie uitdaging om leerlingen op hun eigen niveau te coachen en begeleiden, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. ”

 
opvulling