remedial therapie Homepage Remikids Contactgegevens RemiKids
 
sensitherapie

Sensitherapie

Werkwijze
De sensitherapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen. Wij meten met de biotensor volgens een meetprotocol op de volgende onderdelen:

Voeding- en allergiemeting
Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen 'tijdelijke gifstoffen' in het lichaam meer bij.

Diëten
Een tijdelijk uitgemeten dieet brengt het voedingspatroon weer in balans.

Orthomoleculair
Soms is het noodzakelijk om dit dieët aan te vullen met vitamines en/of mineralen om een tekort te voorkomen. Ook bij een Burn-out kan dit goed werken.

Bloesem- en edelsteenremedies
Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit versneld het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht.

Behandelingen
Er zijn diverse mogelijkheden van behandelingen mogelijk. Vanuit het meetprotocol uitgemeten behandeling voeren wij in overleg met je uit, daar deze het meest geschikt is voor je klacht.

Edelstenen
Een uitgemeten edelsteen dragen kan in sommige gevallen het geheel versterken waar dat nodig mocht zijn.

Drukpuntmassage
Met deze techniek kan het proces van heling snel op gang gebracht worden, door zachtjes te drukken op de meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema's die voor je van belang kunnen zijn.

E.F.T.
De Emotional Freedom Techniek komt oorspronkelijk uit Amerika. Het is een kloptechniek ook weer op de meridiaanpunten, maar gericht op emotionele lading zoals angst, verdriet, trauma's e.d vrij te maken.

Edelsteentherapie
Een edelsteenlegging op en rond het lichaam kan soms ondersteunend zijn bij verschillende processen. Door gebruik van verschillende edelstenen wordt deze therapie als vaak als helend ervaren.

Holistic pulsing
Deze zachte massagetechniek (waarbij je geheel gekleed kunt blijven) is geschikt voor jong en oud. Brengt problemen aan het licht, en werkt ondersteunend in het proces.

Uit ervaring is gebleken dat de sensicure-therapie van korte duur kan zijn en heel snel resultaat kan geven.

 
opvulling